Digital skyltning för restauranger

Lockande och attraktiva menyer med digital skyltning

Skapa en högkvalitativ upplevelse för kunder på era restauranger, barer och lounger med digital skyltning som visar menyalternativ och driver försäljningen på ett dynamiskt och gripande sätt.

restauranger bakgrund

Användningssätt för restauranger

Minska uppfattningen om väntetiden

Långa väntetider kan vara ett stort bekymmer för små restauranger eller restauranger som befinner sig på platser där en hög mängd av människor passerar. Att stå och vänta i kö är inte roligt för någon och med hjälp av digitala skyltar kan ni minska den uppfattade väntetiden vid kassan. Samtidigt som man skapar en bättre kundupplevelse och lojalitet, med mer potentiellt återkommande kunder.

Dra uppmärksamhet till era kampanjer

Med hjälp av dynamiska bilder och animerat innehåll skapar du en mer livfull meny som drar större uppmärksamhet till sig för att kunna nå ut med era senaste nyheter, kampanjer etcetera.

Öka försäljningen

Digitala skyltar är ett perfekt verktyg för att öka er försäljning med. Visa dagens måltid, specialerbjudanden, månatliga cocktails, schemalagda happy hours och menyerbjudanden med livfulla bilder och animationer. Hjälp dina anställda fokusera på serveringen, istället för att försöka namnge alla menyalternativ till kunder.

Snabba ändringar i menyn

Med möjligheten att snabbt ändra något i menyn såsom priset, ta bort eller lägga till menyalternativ, säkerställer du att kunderna alltid ser det senaste på menyn med rätt information.

Team

Kontaktpersoner

profilbild-per

Per Svensson

Säljansvarig

per.svensson@netic.se

+46 (0)70 - 698 77 77

Kontakt

Kontakta Oss

Address

Malmövägen 2L
331 42 Värnamo

Ring oss

+46 (0)70 - 698 77 77

.

Öppettider

Måndag - Fredag
08:00 - 17:00