Internkommunikation via digital skyltning

Effektivisera den interna kommunikationen och få mer engagerade medarbetare

Skapa viktiga drivkrafter såsom förändringsvilja, motivation och engagemang som gör att dina anställda presterar bättre på jobbet genom att skapa en god sammanhållning i företaget. Digitala skyltar är lösningen till att engagera medarbetarna, upplysa om viktig information eller till att berätta något inspirerande.

internkommunikation bakgrund

Effektivisera internkommunikationen

Internkommunikation via digitala skyltar

Väldigt få människor tycker om att bli överösta av arbetsrelaterade e-postmeddelanden. Dessa meddelanden kan i själva verket göra mer skada än nytta, de skapar en mer stressad personal vilket kan leda till man tappar fokus och produktivitet. Genom att publicera relevant, aktuell och engagerande innehåll på era digitala skyltar kan du informera anställda om viktig information, kommande evenemang eller branschnyheter utan att överväldiga dem i onödan.

En mer engagerande företagskultur

En oengagerad personal är ett vanligt problem som företag står inför nuförtiden. När unga människor börjar dominera arbetskraften efterfrågar de i allt högre grad en stimulerande, samarbetsvillig, bekväm och stressfri företagskultur. Förbättra den interna kommunikationen och engagera din personal effektivt genom att utnyttja ett digitalt skyltnätverk. De flesta framgångsrika organisationer har aldrig brist på aktiviteter, möten, workshops och annat. Använd digitala skyltar till din fördel och öka istället närvaron och engagemang genom att visa informationen på ett nätverk av skärmar.

En bra internkommunikation kan leda till högre produktivitet hos era anställda

Använd digitala skyltar och dela information om företaget, skapa en dashboard som visar försäljningsuppdateringar, företagets framgångar och uppnådda mål. Framhäv en anställd eller ett team som har utmärkt sig den senaste månaden.

Förbättra anställdas hälsa och säkerhet via digitala skyltning

Digital skyltning är ett utmärkt verktyg till att hålla era anställda uppdaterade med relevanta arbetsplatsriktlinjer. Förbättra tryggheten på arbetsplatsen genom att visa upp information om företagets säkerhetsrutiner. Anställda och besökare får en bättre kunnighet om hur de ska förhålla sig och risken för olyckor minskas.

Team

Kontaktpersoner

profilbild-per

Per Svensson

Säljansvarig

per.svensson@netic.se

+46 (0)70 - 698 77 77

Kontakt

Kontakta Oss

Address

Malmövägen 2L
331 42 Värnamo

Ring oss

+46 (0)70 - 698 77 77

.

Öppettider

Måndag - Fredag
08:00 - 17:00